مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بیماری پوستی پسوریازیس چیست؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] بیماری سیستیک فیبروزیز Cystic fibrosis یا سی اف چیست ؟دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ] نقش نالترکسون در ترک اعتیاددکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ] آیا رادیولوژی و سی تی اسکن تفاوت دارنددکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] علائم و درمان پسوریازیس سرکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] تزریق ژل یا فیلر هیالورونیک اسیددکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت