مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آيا پروتز سينه بايد تعويض یا برداشته شود؟دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ] آیا بیماری لیکن پلان خطرناک است؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] راههای مقابله با ترکهای پوستیدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ] اطلاعات جامع درباره سونوگرافی بارداریآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ] راه های درمان لک بارداریدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] سوالات متداول درباره لیزیک قسمت پنجمدکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ] تربيت كودك خجالتيدکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ] پرمویی زنان یا هیرسوتیسم چیست؟دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت