مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
مزووایت صورت یا کرم پودر دائمیدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] درمان علائم پوستی روماتیسمدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ] تاثیرات سرطان بیضه بر باروری مردان چیست؟دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ] درمان کشیدگی و پارگی تاندون مچ پادکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] روشهای درمان غیر جراحی بیرون زدگی دیسکدکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] موارد قابل تشخیص در تصویر OPG دنداندکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ] عمل زیبایی کاشت مو چیست؟کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ] بیماری های پوستی دوره سالمندیدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت