مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
دلایل ابتلا به عفونت ادراریدکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ] التهاب کبد چیست و چگونه تشخیص داده، درمان میشود؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] تشخیص و درمان توده پستاندکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] چه چیزی باعث آتروفی پوست سر میشود؟دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] مراقبت های پس از جراحی دیسکدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] گال پوستی و نحوه گسترش آندکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] همه چیز در مورد کرایوتراپیدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] درمان اگزما پوست صورت و اطراف چشمدکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت