مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
چندنکته مهم درباره مینوکسیدیلدکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ] دانستنیهایی درباره کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیکدکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ] علت کم پشتی موی صورت آقایاندکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] تبخال داخل دهان؛ علائم، درمان و انواعدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] التهاب چشم بعد از عمل پلک (بلفاروپلاستی)دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] آیا پرولاپس دریچه میترال خطرناک است؟دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ] بهترین روش جوانسازی پوستدکتر هما فاتحی [ پوست و مو ] لب هایی جذاب با لیفت لبدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت