تحقیقات جدید دانشمندان استرالیایی نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز باعث تقویت هوش و حافظه افراد میشود .
به اعتقاد این دانشمندان گوشت که یک ترکیب شیمیایی به نام « گریتن » است . نقش مؤثری در تقویت حافظه و هوش انسان به خصوصا نو جوانان دارد .
به اعتقاد محققان ، تنها کسانی به داروهای حاوی کری تین نیاز ندارند ، که گوشت قرمز زیادی مصرف میکنند .
مثلاً برخی از ورزشکاران بدنساز که روزی دوکیلوگرم گوشت قرمز میخوردند ، نیازی به داروهای « کریتن » ندارند ، با توجه به این که مصرف مداوم « کریتن » ضررهایی از قبیل بدتر شدن بیماریهای کلیه ، افزایش قند خون و مشکلات تنفسی را به همراه دارد ،