سلام وقت عالی بخیر من دختر 31 ساله هستم که از 2 سال پیش یه سری دونه های ریز سفید رنگ بالای لب بالام مشاهده کردم ، با جستجویی که در گوگل کردم به این مدل دونه ها فوردایس گفته میشود چند ماه قبل پیش یه پزشک پوست رفتم گفتن باید لیزر بشه ولی من انجام ندادم ، الان مزاحم شما شدم بپرسم باید چیکار کنم چند وقتی است حس میکنم بیشتر شده و رنگ لبم را برده نگرانیم بابت این است به مرورحالت لبم از بین نره ؟ پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم در پناه خداوند بزرگ مهربان سلامت ، شاد و موفق باشید .

دکتر رامین مدرسی :

سلام فوردایس تاثیری بر فرم لبها ندارد و درمان آن در اکثر موارد ضرورتی ندارد اما روش درمان لیزر درمانی است . [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کمر درد ناشی از چاقی

تفاوت مرطوب کننده و آبرسان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمانی برای رفع عفونت گوش کودکان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

بررسی دلایل و خطرات واسکولیت یا التهاب رگ

فواید و ویژگی های آب درمانی چیست

کاشت ریش و سبیل طبیعی

درمان شکستگی استخوان ران و ساق پا با فیزیوتراپی و ورزش

بهترین راههای تشخیص بیماری قلبی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

هیدرآدنیت چرکی پستان چیست؟