سلام آقای دکتر خسته نباشید دختری 19ساله هستم که پوست و موی بسیار خشکی دارم برای پوست دست و پام چندین بار رفتم دکتر گفتن اگزما دارم ولی هنوز درمان نشده و خیلی اذیت میشم آقای دکتر موهام هم خیلی خشک و وزه به طوری که ماسک مو هم میزنم بازم خشکه توی یه سایت شیوه شناسایی موهای متخلخل رو بیان کرده بودن مقایسه که کردم حدس زدم که موهام متخلخله چون اصلا رطوبتو توی خودش نگه نمیداره و دیر خشک میشه آقای دکتر لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام به طور کلی پوست خشک از جمله مشکلات پوستی محسوب میشود که به طور ژنتیکی در افراد وجود دارد و درمان قطعی برای آن وجود ندارد اما با راهکارهایی از قبیل دریافت ویتامینهای A و E زینک و ویتامین C به صورت خوراکی و همچنین رطوبت رسانی عمیق به صورت مستمر به پوست به روش هیدرودرمی میتواند کمک شایانی به بهبود علائم خشکی پوست نماید. در صورتی که فرد دچار اگزما شده باشد لازم است تا تحت نظر پزشک متخصص پوست درمان گردد [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیاگزما مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان جای جوش با لیزر

بهداشت جنسی در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

قرصهای پیشگیری از بارداری نسل سوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اسپرماتوسل (کیست حاوی اسپرم) چیست؟

بلفاروپلاستی بدون جراحی (درمان افتادگی پلک)

راهکارهایی جهت ترک غذا خوردن احساسی

مشکلات پوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

خشکی پوست در زمستان

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]