سلام من آمنه تاجیک هستم من میخواستم بدونم این تزریق چربی ژل اینا ب چه صورت هست من دست هام خیلی خشک هست و چروک دارن بنظرتون میشه درست بشن ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدین

دکتر رامین مدرسی :

با سلام برای جوانسازی دستها میتوان از روش تزریق ژل یا تزریق چربی استفاده کرد. روش تزریق چربی یک روش دائمی است که علاوه بر جوانسازی پوست ظاهر زیبا تری به دستها میبخشد [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی پوست تزریق چربی تزریق ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تزریق بوتاکس چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت و علائم سرطان پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تشخیص و درمان افتادگی پلک

لاغری با قرص به چه قیمتی؟

زاویه سازی صورت

جوانسازی و رفع چین وچروک دور لب

لنزهای تماسی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

دیسک توراسیک چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علت و درمان گرفتگی و اسپاسم عضلات کمر