سلام لطفا" من رو درمورد درمان عرق کف دست راهنمایی کنید متشکر

دکتر رامین مدرسی :

با سلام درمان هایپر هیدروزیز روشهای مختلفی دارد که بسته به شدت بیماری روش مناسب انتخاب میشود یکی از راههای قطعی تزریق بوتاکس است که برای کف دست مناسب نیست و بیشتر در ناحیه کف پا و زیر بغل استفاده میشود درمان با تکنیک یون تراپی برای کف دست بهتر است ضمن اینکه دستگاه خانگی آن در بازار موجود است و میتوانید از آن استفاده کنید [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیتعریق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان آرتروز لگن با ورزش

درمان اسکار آکنه با لیزر

روش ترکیبی درمان جای جوش

اختلال نعوظی مردان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

پیرگوشی چیست ؟( قسمت چهارم )

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

انواع کاربردهای تزریق فیلر

آزارگری جنسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عمل بسته دیسک کمر چقدر طول می کشد و شرایط بیمار پس از عمل چگونه است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران