سلام آقای دکتر من دختری ۲۰ساله هستم و رنگ پوستم تیره با موهای سیاه قصد لیزر موهای صورتم رو دارم نزد پزشک متخصص اما تنها دلیل مردد بودنم ترس از سوختگی پوستم هستش چطور باید اطمینان پیدا کنم که پوستم دچار سوختگی نمیشه و سن ۲۰سال زود نیست برای لیزر و همینطور چه معایب و عوارضی می‌تونه داشته باشه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

احتمال سوختگی در مراکز معتبر و با دستگاههای با کیفیت لیزر موهای زائد و تحت نظارت متخصص پوست کم است. [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تزریق فیلر لب

دلایل بوجود آمدن لک ها

راه های مراقبت از پوست

معرفی دستگاه CO2 فرکشنال

مزوژل پروسترولین ضد لک چیست؟

علت منافذ باز پوستی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نقش تیروزین در ورزشکان

حوادث غیر مترقبه وکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

شستشو و نگهداری از دندانهای مصنوعی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]