سلام من سال ۹۴عمل انجام دادم دوتا پیچ چهارتا مهره که سال ۹۶ فهمیدم پیچ ها شکسته دوباره عمل شدم پیج ومهره در اوردن یه ژله مخصوصی تزریق کردن ببین مهره ها،تازه گیا باز درد کمر دارم از وسط کتف شروع میشه تا آخر مهره ها ،میخواستم بدونم باز برام مشکل پیش اومده دیسک های دیگه آسیب دیده،ممنون

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید معاینه شده و ام ار ای یا عکستان دیده شود، ولی به نظر من شکستگی مجدد پیچ نیست، و احتمالا دلیل درد کمر ، ساییدگی مفاصل بین مهره ای است، که باید معاینه شده و درمان صورت پذیرد، سلامت باشید [1400-12-26]

پاسخ سوال پزشکیدپارتمان ستون فقرات درد کمر دیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تکرر و بی اختیاری ادرار؛ علت و درمان با فیزیوتراپی و ورزش

کرم دور چشم مناسب شما

افتادگی پلک پس از تزریق بوتاکس چه دلایلی دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبت های پوستی آقایان

سرطان پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای درمان اسکارهای پوستی کدامند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بهبود چروک و آکنه با پیوند سلول های بنیادی فرد به پوست خود

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

همه چیز در مورد سندرم جراحی ناموفق دیسک کمر

برداشتن پف زیر چشم با بلفاروپلاستی پلک پایین