سلام , جناب دوکتور من تقریباً یک ماه قبل برای زیبایی پوستم به دوکتورهای کابل مراجعه کردم ,شفاخانه کیشا با گرفتن ۸۰,۰۰۰ افغانی صورتم را لیزر کرد و کفت بعد از بیست روز صورت شما تغییر میکنه ,ولی متاسفانه بیشتر از یک برج گذشته هیچ تغییری دیده نمیشه.من چندتا عکس از صورتم و نوع لیزر براتون میفرستم چون معلومات کافی در اینخصوص دارید بگید که شما با چه هزینه ای این لیرز را انجام میدهید وآیا کارایی دارد ویا خیر سپاسگذار میشم محض دادن جواب .امید وارم از لطف تون بعید نباشه کاری بزرگی در حق ما میکنید🙏

دکتر رامین مدرسی :

با سلام لیزرco2 یکی از پیشرفته ترین دستگاهها جهت جوانسازی پوست است اما بهره مندی از این دستگاه نیز مثل دیگر دستگاههای پزشکی به تخصص و مهارت پزشک بستگی دارد میزان توان بکارگیری دستگاه برای هر سطحی از مشکل پوستی متفاوت است بنابر این در این مورد علم پزشک تاثیر بسیار بالایی دارد . به طور قطع هزینه اعمال زیبایی به دلیل تعدد مراکز و پزشک در ایران بسیار پایین تر از دیگر نقاط دنیاست [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

اهمیت طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

تزریق بوتاکس، موثرترین روش درمان خط اخم

ارزیابی مقدماتی شنوایی اطفال

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

ورزشی برای سلامت جسمی و جنسی زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

بوتاکس دیسپورت چیست و چه کاربردی دارد؟

بوتاکس اولی ها بدانند

پیشگیری از لنف ادم در سرطان پستان

بهترین راهکار درمان شوره سر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر داشتن یک بیضه بر عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]