باعرض سلام ووقت بخیر خدمت جناب آقای دکتر.برای درمان جای اسکار آکنه ازچه روش‌هایی استفاده می‌کنید ؟واینکه آیا درمان به طور کامل امکانپذیره؟ ومعمولا به چند جلسه درمان نیازه؟ممنون میشم اگه هزینه روهم لطف بفرمایید. باتشکر ازشما

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام معمولا از روشهای ترکیبی درمان اسکار آکنه استفاده میشه [1401-01-29]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

خون ریزی مغزی به چه علت رخ می دهد و علائم خون ریزی مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آیا لکه های ماه گرفتگی درمان میشوند؟

تغییر جنسیت مرد به زن در بیماران نارضایتی جنسیتی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تاثیر لیزرهای کم توان ( کلاه لیزر ) بر ریزش موی آندروژنتیک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

قرص و آمپول روباکسین در چه مواردی استفاده میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

حداکثر تراکم کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

شایع ترین علت درد آرنج تنیس بازان یا تنیس البو

دیابت و نوار عصب

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اگزما دست بخش اول

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]