اقای دکتر من پوست مرغی دارم بنظرتون اگه لیزر کنم صورتم تغییری میکنه و اینکه هزینه لیزرش زیاد هست

دکتر رامین مدرسی :

با سلام کراتوز پیلاریس یا همان پوست مرغی، یک بیماری پوستی است که سبب بروز نواحی دارای برآمدگی های متعدد و احساس ناهمواری در پوست می شود. این جوش ها یا برآمدگی های کوچک در واقع سلول های پوستی مرده ای هستند که فولیکول های مو را مسدود کرده اند.با این وجود که درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما پزشک پوست برای درمان ، راهکارهایی از قبیل لایه برداری با دستگاههای تخصصی از قبیل میکرودرم تا لیزر co2 و همچنین انجام لیزر موهای زائد و استفاده از کرمهای حاوی رتینول را برای بهبود پیشنهاد میدهد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیمیکرودرم ابریژن لیزر فرکشنال co2 لیزر موهای زائد

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

توصیه های بعد از عمل برداشتن بیضه در مبتلایان به سرطان بیضه

راه های جوانسازی پوست دست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پلاسمای پلک چه روشی است و چگونه انجام می شود؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

دردهای گردن و شانه

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

تلویزیون هایی مخصوص کم شنوایان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

هر آنچه باید در مورد درد آرنج بدانید

کاربرد مزوتراپی

لک صورت (ملاسما) علت، علائم، درمان

آکنه وشعارامسال سازمان بهداشت جهانی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]