سلام اقای دکتر یه پسر ۲۶ ساله هستم که ریزش موی شدید دارم و موهام کم پشت و نازک شده جوری که پوست کف سرم معلومه برای قطع ریزش و رشد مجدد موهام از فیناستراید یا آندروستین استفاده کنم؟یا خودتون راه حل یادارو دیگری پیشنهاد میدین آیا عوارض اندروستین هم مث فیناستراید ماندگاره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام. درمان ریزش مو به معاینه و تعیین دقیق علت ریزش مو بستگی دارد. ریزش مو علل زیادی دارد که در معاینه و احتمالا آزمایش خون می‌توان به علت آن پی برد و درمان را شروع کرد. بدون کشف علت ریزش مو شروع کردن درمانهای موضعی یا مزوتراپی یا پی آر پی و کاشت مو نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت. در صورت امکان برای معاینه مراجعه کنید. [1400-11-23]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

توانبخشی پوکی استخوان

روز تقلب در رژیم

جوانسازی و رفع چین وچروک دور لب

پی آر پی یک روش طبیعی برای جوانسازی و رفع تیرگی زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

توانبخشی در پارکینسون

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیماری زونا چگونه تشخیص داده میشود؟

جراحی باز چه زمانی در درمان سنگهای ادراری کاربرد دارد ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

وسواس فکری چیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

روشهای پیشگیری از عفونت لب بعد از تزریق ژل