سلام من یه خانم ۲۵ساله هستم از۱۷سالگی بعدازیک اصلاح صورت .صورتم شروع به جوش زدن کرد ۵سال تحت نظردکتربودم به طورمداوم.جوش هاازبین رفت البته باخوردن قرص پرعوارض راکوتان به مدت ۱۰ماه ولی بعدازقطع دارودوباره برگشت حالا سوال من ازشمااینه که آیاجوش صورت درمان قطعی داره یانه چون خیلی اذیت میشم ازاین موضوع وبرای همسرمم خیلی خوشایندنیست.

دکتر رامین مدرسی :

سلام درمان جوش یک درمان چند مرحله ای و نسبتا طولانی مدت هست پاکسازی پوست در کنار آن لیزر و استفاده از آنتی بیوتیک جوشها را درمان میکند و پس از آن استفاده از شوینده مناسب به همراه ادامه دوره پاکسازی در حفظ حالت بهبودی پوست به شما کمک میکند [1401-04-16]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت پاکسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

در مورد هیدرودرم ابریژن بیشتر بدانید

علائم آرتروز

علت و درمان شکستگی مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مراحل پاکسازی و جوانسازی پوست با اکسیژن تراپی صورت

کشف دارویی برای بازتولید سلول های شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

همه چیز درباره ی اروتوفوبیا یا ترس از رابطه ی جنسی

مراقبت های قبل و بعد از عمل لیزر دیسک کمر

علل درد لگن