سوال :

سلام خسته نباشید فیلر گونه انجام میدید وهزینه ش لطفا تا چند ماه ماندگاری داره و بوتاکس باعث میشه که ابروها کمی بالا بره پشت پلک مشخص تر بشه


دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام بله بوتاکس در بعضی موارد باعث بالا رفتن ایروها میشه اما همیشه نه. [1400-03-18]


پاسخ سوال پزشکیتزریق فیلر تزریق بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اهداف کوچینگ سلامت سوشانس

دکتر مینا رضایی [ کوچینگ سلامت ]

نحوه استفاده از کرم تریامسینولون استوتاید

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

میکرونیدلینگ و تاثیر آن در جوانسازی پوست

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

سرطان روده بزرگ یا کولون

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

قابل توجه بیماران لک ، تیرگی پشت کمر و استریا

دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]