سلام. من42سالمه. سه با رای وی اف، امامنفی داشتم. ذخیره تخمدانم پایینه. باتوجه به سالم بودن رحم واسپرم شوهرم خوبه (قبلا فرزندداشتند) آیا باتخمک اهدایی بچه دار میشوم. چندد رصد امگانش هست. ممنونم.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. بله شانس باروری با تخمک اهدایی خیلی بالاتر هست. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیتخمک

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

چه کسانی کاندایدی مناسب ماموگرافی هستند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

هیدروکسی بتامتیل بو تیرات (HMB) و تاثیر آن بر ورزشکاران

علائم و درمان شکستگی استخوان ران

نکات مراقبتی برای جوان ماندن پوست

شیمی درمانی در مبتلایان به سرطان بیضه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مزوتراپی پوست چگونه انجام میشود؟

ریسک ابتلا به سرطان پستان در افراد با سابقه سرطان پستان در سینه مخالف

شستشو و نگهداری از دندانهای مصنوعی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

بارداری از ديد گاه طب سنتی ـ قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]