سلام خانم دکتر من تازه عروسی کردم نمیدونم از کدوم روش ضدبارداری استفاده کنم .من 26سالمه قدم 150و تقریبا 68کیلو هست ، به نظرشماازکدم قرص استفاده کنم ? ممنونم باتشکر

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. از انواع قرص های ضد بارداری موجود در بازار می توانید استفاده کنید. تاثیر همگی یکسان است. مهم مصرف دقیق و صحیح قرص هاست. [1399-12-17]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

نمونه برداری از پستان با سوزن ضخیم چه مزایای دارد؟

برای جوش های التهابی چه کنیم؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع ریتینر های ارتودنسی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

آسیبهای ناشی از استفاده مکرر کرم پودر برای پوست

ماندگاری بوتاکس را چگونه بالا ببریم؟

آیا برداشتن خال صورت عوارض دارد؟

دلایل کهیر زدن پوست و راه های درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

لیزر جوانساز پوست

آشنايي با سنگهای ادراری و روش های پيشگيری و درمان آنها