باسلام وخسته نباشید ۱سال ازدواج کردم بنده ۸ ماه جلوگیری ندارم ۳۴ سالم ومیخوام صاحب فرزند شم وعکس رحم گرفتم سالم آزمایش قبل بارداری دادم که ویتامین ۱۴.۲d وamh 0.2 یا همون ذخیره تخمدان توآزمایشهام خیلی پایین آیا میتونم باردار شم وآیا دارو باید مصرف کنم ممنون وسپاس از زحماتی که میکشید

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم . با توجه به ذخیره پایین بهتر است هرچه زودتر آی وی اف انجام دهید. [1400-01-19]

پاسخ سوال پزشکیتخمک

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

اصول برقراری رابطه جنسی در اپیدمی کرونا

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سوالات رایج پس از عمل واریکوسل

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علائم انسداد مجرای اشکی در کودکان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آمادگی های قبل از انجام رادیولوژی لگن

درباره ی تومور مثانه چه می دانید؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماری پارکینسون چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بررسی علت و علائم ساییدگی یا آرتروز شانه