سلام خسته نباشید ببخشید شوهرم امروز رفته باغ مون سم پاشی کرده بعد سم ها رو صورتش هم پاشیده شده الان میگه خیلی میسوزه باید چیکار کنیم؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام سموم شیمیایی مورد استفاده در صنعت کشاورزی در تماس با بدن ممکن است منجر به بروز علائمی از قبیل درماتیت پوستی از قبیل خارش و سوزش، علائم تنفسی از قبیل سرفه و تنگی نفس و یا علائم گوارشی مثل تهوع و استفراغ شود که لازم است فرد مسموم تحت درمان مسمویتهای شیمیایی قرار گیرد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیدرماتیت خارش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آشنایی با کربوکسی تراپی دور چشم

علائم و تشخیص تنگی کانال نخاعی گردن

شایع ترین علت درد آرنج تنیس بازان یا تنیس البو

همه چیز درباره لیپوم یا غده چربی زیر پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت پرمویی زنان چیست؟

توصیه های مناسب ورزشی در دوران حاملگی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت چرخش مچ پا به داخل (پنجه کبوتری) چیست؟

گرانولوما بعد از تزریق ژل

انواع بیماریها و عفونت های قارچی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]