سلام دکتر وقت بخیرمن چن سال ریزش مو دارم ولی درکنارش موی جدید جایگزین میشد ولی الان دوساله ریزش بیشتر شده وموی سرم کم پشت شده کم کاری تیروئید دارم ولی کنترل شدس کمبود ویتامین ندارم مکمل تقویتی هم استفاده کردم زیاد تاثیر نداشته سابقه ارثی داریم پدرم موی سرش کم پشته میخواستم راهنمایی بفرمایید چه درمانی برای این مشکل من وجود داره؟ایا مصرف قرص فیناستراید باتوجه به کم کاری تیروئید من مشکل نداره وخودتون تجویز میکنید ؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

احتمالا ریزش مو از نوع ارثیه . فیناستراید تداخلی با مشکل تیرویید نداره میتونید مزوتراپی یا پی آر پی انجام بدید. [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نوار عصب و عضله؛ کاربرد و نحوه آمادگی

میکرودرم یا میکرونیدلینگ کدام بهتر است؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

آیا تاتو ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

علائم شروع زایمان و شرح کامل زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان استریا یا ترک های پوستی در دوران بارداری

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عمل جراحی دیسک کمر با لیزر

فیلر زیر چشم چیست و برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان آرتروز لگن با ورزش