باسلام خانمی 35 ساله هستم مدت سه روزه که دستم وپشت زانوهام به صورت توی عکس درآمده وخارش شدید درناحیه اشاره شده دارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه دارویی استفاده کنم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام بیماری های پوستی دارای علائم بسیار مشابه به یکدیگر هستند و لازم است برای درمان آنها پزشک متخصص پوست فرد را از نزریک معاینه و علائم را برسی نماید تا روند درمان به درستی پیش رود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تشخیص اختلالات جنینی با تست آمینوسنتز بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

روشهای درمان جای جوش

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

سفیدشدن موها،علل و درمان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی درباره چین و چروک صورت

همه چیز درباره جوش های زیر پوستی

بیماری پوستی میلیا چیست و چگونه درمان می شود؟

تخمدان پلی کیستیک - بخش اول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نحوه تزریق چربی گونه

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت بزرگ شدن سينه مردان و راه های درمان آن