سلام و خسته نباشید. کرم مومتازون ۱۵ گرمی رو با کرم اوره ۱۰ درصد ۷۵ گرمی دکتر ژیلا مخلوط کردم که بزنم به دستم برای اگزما.فکر کنم ۳ هفته طول بکشه تموم شه . میخواستم بدونم آیا میتونم طولانی مدت این ترکیب رو استفاده کنم؟ کورتونش ضرر به بدن نمیزنه؟ اخه شنیدم کورتون خطرناکه جذب سیستمی میشه و روی بدن تاثیر بد میزاره ولی آیا این مقدار ۱۵ گرم در ۳ هفته هم تاثیر بد میزاره ؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام به مدت محدود برای درمان اگزما مثلا دو تا سه هفته مشکلی نداره ولی در استفاده طولانی مدت باعث لایه برداری و نازک شدن پوست و افزایش التهاب و مشکل خواهد شد [1401-04-16]

پاسخ سوال پزشکیاگزما بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

عوارض موبایل برای گردن

چاقی صورت و پر کردن گونه ها با تزریق چربی

انجماد تخمک یکی از راههای تقویت قدرت باروری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

راه های غلبه بر كمرویی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آیا دچار خارش پوستی شده اید؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تشخیص عفونت ریشه دندان با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

فواید کربن تراپی با لیزر