سلام وقت بخیر دکتر من در ناحیه کمرم دچار آریتمی آبگینه شدم بخاطر اینکه زیاد در مجاودت بخاری قرار گرفتم ، آیا با مرور زمان این لکه ها از بین‌میره که مثل کبودی هست؟ یا باید درمان بشه؟ واقعاا توی روحیم تاثیر گذاشته

دکتر رامین مدرسی :

سلام در مواردی اریتم آبگینه به مرور زمان بهتر شده و لک ها کمرنگ می شود اما در صورت گذشت چند سال و وجود لکها ممکن است به طور نسبی با تجویز دارو و یا درمان لک با لیزر بهبودی پیدا کند ولی ممکن است لک های حاصل از اریتم آبگینه به صورت کامل رفع نشود [1401-04-16]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

جا اندازی دنبالچه توسط متخصص طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

معرفی بهترین مزوژل های جوانساز پوست

مواد توان افزا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

درمان جوش صورت

آیا چیزی به نام ارگاسم زودرس زنانه وجود دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ایمپلنت آلت تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تزریق پی آر پی چه مزایایی برای مو دارد؟

چین و چروک های پوست چگونه درمان میشوند؟

کاربرد لیزر آر اف فرکشنال در پوست