سلام وخسته نباشید من ریزش موی سر دارم ارثی هست البته خواهرم موهای خیلی پری داره ریزش موهام بعد کرونا وحشتناک شده آمپول بیوتین میزدم دوره اش تمام شده فایده نداشت الان میخوام بدونم پی آر پی فایده داره یا نه؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلامبرای درمان ریزش موی سر ابتدا باید عوامل ایجاد آن توسط پزشک برسی و مشخص گردد سپس پزشک با توجه به عوامل ایجاد ریزش مو روند درمانی مناسبی را انتخاب و تجویز مینماید این درمان ممکن است شامل مصرف داروی خوراکی مصرف مکملهای خوراکی و یا تزریقی، استفاده از مزوتراپی ، هیر فیلر ها ، و یا روش پی آر پی باشد [1401-03-24]

پاسخ سوال پزشکیمزوتراپی مو پی آر پی مو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

رادیوگرافی تشخیص شکستگی دنده در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آزمایشات هورمونی زنان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

گوشت بوقلمون و کاهش وزن

بوتاکس پیشانی چیست و چگونه انجام میشود؟

با افزایش سن چه تغییراتی در پوست ایجاد میشود؟

عواملی که موجب درد لگن و ران میشوند

هراس اجتماعی (قسمت دوم) ترس اجتماعی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آمنیوسنتز

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]