سلام کیست تخمدان داشتم روز چهارم پریودم عمل لاپاراسکوپی کردم کیست رو برداشتم بنظرتون کی باید اقدام ب بارداری کنم؟ 🤔

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. 2-3 ماه بعد از جراحی کیست تخمدان میتوانید جهت بارداری اقدام کنید. البته بستگی به نوع کیست هم دارد. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

تزریق ژل زیر چشم چه عوارضی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تمیز کردن پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تزریق هیالورونیک اسید چه مزایایی برای پوست دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع اختلالات جنسی

گودی و تیرگی دورچشم

نقش آلودگی هوا در بروز ناباروری

درمان کاهش میل جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

خال های قرمز، سیاه و سبز نشانه چه چیزهایی هستند؟