سلام خسته نباشید من ۲۷ سالمه وبه مدت نزدیک یکسال قرص ضدبارداری دزوسپتیو مصرف کردم واز فروردین ۱۴۰۰ مصرفش رو قطع کردم والان تو اقدامم واسه بارداری دکتر واسم سونو داخل رحم نوشت وانجام دادم جوابش این شد که تخمدان راستم آندومتریوما با ابعاد ۱۹mm*13mmهست که من متوجه نشدم وضعیتمو واسه بارداری بهم ریخته ومشکل سازه یانه ممنونم راهنماییم کنین

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. کیست اندومتریوما به مرور زمان ممکن است باعث کاهش ذخیره تخمدان شود.جهت بررسی و بارداری به موقع ، مراجعه فرمایید. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درباره جراحی تومورهای سرطان تیروئید چه می دانید ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

علت پرمویی زنان چیست؟

اشتباهات رژیمی که باعث چاقی می شوند

دلیل نازک شدن موها و روش های درمان نازکی مو

کاربردهای لیزر سایناشور الیت پلاس

علت و درمان اسپاسم و درد ناگهانی مقعد

فریز درمانی پوست چیست؟

با دندانهای عقل رویش یافته چه کنیم ؟

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]