سلام میخوام صورتمو لیزر کنم ولی عوارضایی که داره منو به شک انداخته که اینکار رو انجام بدم یا نه

دکتر رامین مدرسی :

با سلام از عوامل موثر در بروز عوارض لیزرپوست می تواند تیرگی پوست باشد که پس از آن نحوه مراقبت صحیح و رعایت پروتوکل درمانی پس از لیزر است در صورتی که پوست شما به میزان زیادی تیره نباشد عوارض ناشی از لیزر درمانی متوجه شما نخواهد بود [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست مراقبت از پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

لاغری موضعی با دستگاه کرایو لیپولیز

نقش نالترکسون در ترک اعتیاد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

پیرگوشی چیست؟ -قسمت اول

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آشنایی کامل با عوارض احتمالی تزریق ژل

عادت هایی که به پوست آسیب می رساند

راههای تشخیص آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

زیبایی صورت با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

قیمت هر جلسه لیزر سایناشور برای رفع موهای زائد

آیا کاشت مو برای زنان هم امکان پذیر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]