عرض ادب و احترام پسری 23 ساله هستم. هفت سال است آرنج دستم آسیب دیده. 5 سال به طور کامل ورزش را کنار گذاشتم و کمترین فشاری به دستم نیاوردم همینطور فیزیوتراپی، استفاده از قرصهای ضد درد و گلوکزامین و تزریق مفصلی (سه مرتبه ضد التهاب) کارهایی بود که انجام دادم که متاسفانه کوچکترین در بهبود وضع حقیر نداشت تا دو سال پیش که شاک ویو را انجام دادم که فقط تا حدی درد آرنج را کاهش داد (و نه درمان). وضعیت فعلی به این صورت است که وقتی دستم را تکان می دهم گویی غضروف های دستم از بین رفته و استخوانها صدا می دهند (انگار بین دو استخوان آرنج خالی است) حال از حضرتعالی خواهشمندم راه حل های موجود را بفرمایی

دکتر علی فرخانی :

شما نیاز به ادامه درمان با شوک ویو و لیزر تراپی دارید. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرنج

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

ماساژ دور چشم برای کاهش پف و تیرگی اطراف آن

وسواس خرید

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

علائم شایع بیرون زدگی دیسک

علت و درمان درد مچ پا چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رآکوتان چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکات مهم سونوگرافی شکم و لگن

واژه نامه جنسی باروری قسمت اول از الف تا س

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

رشد بیش از حد تیروئید

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بحثی در مورد نقش ویتامين دی و كلسيم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]