سلام من نه کیست دارم نه تیرویید پریودیم نامنظم اقدام به بارداری کردم دوماه اما نمیشم یه فرزند. دارم ۱۳سالشه الان دوباره اقدام کردم اما نمیشم خیلی ناراحتم که باردار نشم

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام. در صورتی که در عرض شش ماه بارداری رخ ندهد ، به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید. جهت تنظیم سیکل قاعدگی هم تحت نظر باشید. [1400-03-20]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

انواع دردهای لگنی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

بی خوابی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

غذاهای ضدچروک

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

چگونکی انجام لیزر موهای زاید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

گرفتگی عضلات پا چه علائمی دارد

درد های ستون فقرات چه دلایلی دارند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]