باسلام وخسته نباشید . دختری 27ساله هستم همه صورتم به جز پیشانی دارای کک ومک هست وسابقه این کک ومکا به15سال هم میرسه .تعدادی ازاین کک ومکاراپیش یه دکتر برداشتم ولی متاسفانه بعداز گذشت 3سال جای سوختگی آنها ازبین نرفته باتوجه به اینکه دارای پوستی روشن نیستم ایاامکان ازبین رفتن کک ومک بالیزراف آر وجود دارد؟آیالیزر اف آر در شهرهای دیگه وجود دارد مثلا یاسوج،بهبهان؟ چطوری میتونم از هزینه لیزر اف آر مطلع شوم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد با لیزر ار اف از بین میرود ولی چون پوست روشنی ندارید بعد از لیزر هم نیاز به ضد لک دارید تا کامل از بین برود [1401-08-22]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال کک مک

تلفن : 91620100 - 031

علائم و تشخیص تنگی کانال نخاعی گردن

نصب تعویض و کشیدن سوند در منزل به صورت 24 ساعته

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

ابروان خوش حالت

روش های درمان چربی پلک (گزانتلاسما) چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا هیدروکورتیزون داروی مناسبی برای درمان لک صورت است؟

جوانسازی با الکترونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کمر درد پاسخ به سوال شما

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

۱۴ راه کاهش درد دنبالچه هنگام بارداری

علائم و راه های درمان خار پاشنه