سلام. پسری 23 ساله هستم که موهای کم پشتی دارم به طوری که کف سرم تقریبا مشخصه.سرم چربه و شوره میزنه و میخاره و موهای سرم نازکه و ریشه هاش خیلی سسته و وضعیتم داره بدتر میشه . مادرم هم تقریبا با همین مشکل مواجهه . البته نظافت رو به خوبی رعایت میکنیم. چه کار باید بکنم . خواهشا جواب بدید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد ریزش موی ارثی دارید که نیاز به درمان طولانی مدت دارید. برای شوره و چربی هم درمان دارویی لازم است. [1401-02-21]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو شوره

تلفن : 91620100 - 031

آزمایش تجزیه تحلیل مایع منی چیست؟

بررسی عوامل افزایش دهنده سندرم تونل مچ دست

ماندگاری کاشت مو چقدر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

با وقوع تغییرات هورمونی چه اتفاقی برای مردان رخ می دهد ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

مزایا و مضرات وازلین برای پوست

آیا تبخال تناسلی باعث سرطان می شود؟

فیبرومیالژیا چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عكس راديولوژی برای تشخیص شکستگی بینی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]