سلام دختری شانزده ساله هستم و دو سه ماهی هست که روز به وز تعداد جوش هام بیشتر شده با اینکه تحت نظر دکترمه به صورت دوماه ولی ابتدا ایشون شوینده و ژل و یه محلول دست ساز برام نوشته بودن اما وقتی دیدن نه تنها جواب نگرفتم بدتر هم شدم برام اسپیرونولاکتون نوشته ده روزه استفاده کردم و بدتر هم شدم چاره برای من چیه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درمان آکنه طولانی مدت است و نباید انتظار داشت داروها بعد از ده روز اثر بالینی‌ خود را ظاهر کنند.بهتر است تحت نظر متخصص پوست درمان رو ادامه دهید.در صورت عدم پاسخ درمانی مناسب مطمئنا روش‌های دیگر درمانی را انتخاب خواهند کرد [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیآکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانسازی با آر اف فرکشنال

روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

روش استفاده از نخ دندان ( بخش سه )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

تغذیه در درمان زخم های معده

اصطلاحات مربوط به دیسک کمر و گردن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تأثیر تزریق ژل برای صورت لاغر

هایفوتراپی غبغب روشی موثر در جوانسازی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آمادگی برای سونوگرافی دستگاه گوارش ، کبد و کیسه صفرا

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]