اسلام.جوانی بیست دوساله هستم که ریزش مو ی شدید البته ارثی دارم.یکسالی از محلول منواکسیدل استفاده کردم.بی نتیجه بود.در حال حاضر۵جلسه مزوتراپی انجام دادم که تاثیری نداشته.میخواستم نظر شما روبدونم که مزوتراپی رو ادامه بدم یا روش دیگری رو پیشنهاد میدین .ممنون.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام در الگوی ریزش موی ژنتیکی باید روشهای تقویت ریشه مثل مزوتراپی مو و هیر فیلر و یا پی آر پی مو در کنار مصرف داروی خوراکی انجام پذیرد تا تاثیر مناسبی بر روند طاسی داشته باشد [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو مزوتراپی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بررسی تاثیر خدمات بخش فیزیوتراپی بر بدن

پوست صورت پس از سابسیژن به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

چگونه برای سونوگرافی تخمدان آماده شویم؟

پانچ صورت به چه علت انجام میشود؟

رفع چروکهای اطراف لب با تزریق چربی خط خنده

جراحی رادیکال پروستات چه روشی است؟

سرم تراپی چیست و چرا افراد به سرم نیاز پیدا می کنند؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]