سلام دکتر وقت بخیر ببخشید دکتر من پوست دستام خیلی خشک وحساس و به همین خاطر تا مایع شوینده ای برای شستن دستام استفاده میکنم فورا پوست دستام خشک وقرمز میشه و خارش داره وحتی دربعضی موارد وقتی شامپو وصابون استفاده میکنم دستام قرمزوخشک میشه ودر فصل بهارو تابستون این جوری میشه دستام وحتی یه بارهم دکتر رفتم دستام خوب شد ولی حالابازم که فصل بهارو تابستون سررسید قرمزی وخشکی دستام برگشته وجهت جلوگیری از خشکی و قرمزی دستام ازچه مایعی برای شستن دستام وچه کرم مرطوب کننده ای استفاده کنم که دستام خوب بشه

دکتر رامین مدرسی :

با سلام بهترین درمان برای اگزما، پرهیز از عواملی است که این بیماری را به وجود می‌آورند. برای درمان اگزما حتماً به پزشک مراجعه کنید.پزشک با انجام تست حساسیت علت بروز حساسیت را تشخیص می‌دهد. همچنین، پزشک پوست رفتارها و شیوه‌هایی را که در بروز اگزما دخیلند شناسایی خواهد کرد تا راهکارهایی برای مقابله با آن به شما پیشنهاد کند. بکوشید روال درمانی و مراقبت دائمی را طی کنید تا به نتیجه‌ی بهتری برسید. [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیاگزما مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

خار پاشنه پا چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هالوكس والگوس چیست و علت ایجاد آن؟

مواد غذایی مفید برای قدرت مغز و زمان امتحانات

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

علت بیماری ام اس و روش های درمان آن با فیزیوتراپی و ورزش

ریزش سکه ای ریش آقایان به چه علت است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

عوامل مؤثر در ریزش موی مردان

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

كنترل روده در ضایعات نخاعی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا تزریق ژل های دائمی خطرناک است؟