با سلام من تقریبا ۲۰روز پایین کمرم منظورم گودی کمرم درد میکنه اول کم بود الان شدیدتر شده وبه باسن زیروشکمم سرایت کرده ام آرآی سونوگرافی دادم گفتن مشکلی نداری ولی بیشتر ین زمان دردم ساعت ۲ نصف بشکلی آمپول ورقص مصرف کردم ولی بی فایده ست خواهشمندم راهنمایی بفرمائید چیکارکنم؟

دکتر علی نقره کار :

دردهای قسمت پایین کمر دلایل متفاوتی از جمله مشکل مفصل ساکروایلیاک یا ساییدگی مفصل بین مهره ای دارد که با معاینه مشخص میشود و چون به پاها انتشار ندارد خطرناک نیست [1400-12-19]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

میزان اثرگذاری لیزر موهای زائد

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

درمان اسکار با اندولیفت

عفونت کلیه چه علائم و عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بررسی عوامل افزایش دهنده سندرم تونل مچ دست

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت بیست و سوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

نکات مراقبتی و جوانسازی پوست دست

تشخیص خال معمولی و ملانوما

درمان یبوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تیرویید چشمی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]