ضمن عرض سلام و خسته نباشید من مشکل عرق زیاد سر و صورت دارم (زمینه ژنتیکی )میخواستم بپرسم تزریق بوتاکس برای غیر فعال کردن غدد عرق در سر و صورت هم بکار میره؟واقعا بعد از چند دوره تزریق اعصاب سمپاتیک نرمال میشن و عرق صورتم کم میشه . ممنون میشم پاسخ بدید .

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در کتابها ذکر نشده اما در موارد خاصی تزریق بوتاکس رو میشه انجام داد. من چند مورد انجام دادم نتیجه مطلوب بوده [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیتعریق تزریق بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عمل تعویض پروتز سینه به چه علت انجام میشود؟

مراقبت از پوست در فصول سرد سال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دستورهای ورزشی برای افراد مبتلا به آرتریت (2)

علل پیری پوست و راههای درمان آن

بررسی مضرات سونوگرافی های سه بعدی برای جنين

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

رعایت چه نکاتی به سلامت پوست در تابستان کمک میکند؟

لیپوم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

هر چند وقت یک بار باید آزمایش شنوایی انجام دهیم؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا تاتو ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]