من ۱۱ماه اقدام به بارداری کردم ونشدم واین ماه دکتر قرص لتراکس از سوم قاعدگی تجویزکرد ودر۱۲قاعدگی سونودادم ویه فولیکول۲۱میلی در تخمدان چپم بود وبرامآمپول برای روز بدش وقرص دوفاستون از۱۴قاعدگی تجویز کرد والان تاریخ پریودمه ونشدم وتستم منفی علت چیه؟ لطفا راهنمای کنید

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. علت ، تنبلی تخمدان و یا کیست تخمدان است. سونوگرافی تخمدان انجام دهید. [1400-02-24]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

تزریق فیلر

وقتی چشم ها سرما می خورند

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

لیپوم یا غده چربی زیر پوست چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علل ترک پا

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ده عادت چاق کننده

بیماری های بدخیم پوستی

فریز یا سرما درمانی چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

میکروپیگمنتیشن چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد پستان؛ علائم و راه های درمان آن