سلام دختری هستم 23 ساله.چند مدت هست بعضی از قسمت های مختلف سرم پوسته میشن البته پوسته ها به سختی جدا میشن چون در اون نقاط احساس ناهمواری میکنم اونا رو جدا میکنم. و اینکه دو روز بعد از حمام موهام بو می‌گیرند. در ضمن آلرژی هم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر رامین مدرسی :

با سلام زیر پوست سر، غددی هستند به نام غدد سباسه؛ که در جهت تولید چربی طبیعی (سِبوم) فعالیت می‌کنند. سبوم، مو و پوست سر شما را مرطوب نگه‌ می‌دارد و مانع از خشک‌ شدن آن می‌شود. همچنین موجب کاهش فرخوردگی و جلوگیری از تظاهرات پیری می‌شود.مشکل، زمانی شروع می‌شود که غدد سباسه، شروع به اضافه‌ کاری و تولید چربی در مقادیر بیش از حد لازم می‌کنند. سبوم اضافی روی پوست سر تجمع کرده و آن را چسبنده می‌کند. این چربی اضافی به آلودگی‌ها و سلول‌های مرده پوست چسبیده، و بدین ترتیب، شوره سر تشکیل می‌شود چرا غدد سباسه، به‌ طور ناگهانی شروع به تولید چربی اضافی می‌کنند؟شایع‌ترین علل، تغییرات هورمونی ناشی از بلوغ، بارداری یا استرس است. یکی دیگر از دلایل اصلی می‌تواند عادت‌های نامنظم و نادرست شستشوی موی سر باشد که منجر به پاک‌سازی ناکافی پوست سر و در نتیجه انباشت آلودگی و سلول‌های مرده پوست روی آن می‌شود.در این شرایط پزشک پوست و مو با برسی و تشخیص دقیق استفاده از داروهای موضعی و گاها در موارد حاد داروهای خوراکی را به شما پیشنهاد میدهد که با کنترل ترشح چربی غدد سباسه مشکل شوره سر برطرف شود [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیشوره مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

توصیه هایی جهت کاهش عوارض رنگ مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تربیت کودکان بیش فعاال

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

دانستنی ها در مورد پیوند مو

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

چندنکته مهم درباره مینوکسیدیل

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

ترفندهای لازم جهت کاهش منافذ پوست

دستگاه لیزر موهای زائد مدیو استار الکس

نکات مهمی که قبل لیزر موهای زائد حتما باید بدانید

درد لگن در ناحیه مفصل ران