سوال :

سلام دکتر جان ،درحال استفاده از کرم روشن کننده هستم ،ب نظر شما درسته از ژل ترتینوئین هم استفاده کنم؟؟


دکتر مریم ملکی :

سلام ترتینویین داروی بسیار حساسی هست و اگر درست استفاده نشود میتواند زخم پوستی و با لک ایجاد کند بهتر است زیر نظر پزشک و تجویز ایشان باشد . [1399-08-27]


پاسخ سوال پزشکیژل

تلفن : 36662224 - 031

رژیم آب درمانی چگونه به کاهش وزن کمک می کند؟ (قسمت سوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

ریزش مو در مردان

[ 1397-06-22 ]دکتر مریم تابع [ متخصص پوست ، مو وزیبایی ]

پروتین اضافه برای ورزشکاران اری یا خیر

[ 1393-06-10 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

بالا بردن ابرو با تزریق بوتاکس

[ 1399-02-29 ]دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لاغری شکم

[ 1394-09-01 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

بالشت مناسب

[ 1391-05-23 ]دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان ریزش مو توسط مزوتراپی

[ 1395-11-11 ]دکتر وحید علیخانزاده [ پوست و مو ]

انتظارات درمانی در مزوتراپی موی سر

[ 1396-08-24 ]دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مت امفتامین را بیشتر بشناسیم

[ 1393-11-15 ]شادی دادبین [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

شخصیت اجتنابی

[ 1388-02-08 ]دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]