سوال :

سلام خانم دکتر تو سونو انتی طول سرویکسم چهل بود با وجود استراحت در سونو انومالی طول سرویکسم سی و سه شده دکترم برا دو هفته دیگه سونو نوشت گقت اگه کمتر بشه سرکلاژت میکنم حالا اگه کمتر شد برا سرکلاز دیر نیست نمیشه از حلقه پساری استفاده کرد چه کار کنم طول سرویکسم زیاد بشه اصلا فعالیت ندارم و شیاف هم استفاده میکنم


دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. بهترین و دقیق ترین روش برای طول سرویکس ، انجام سونوگرافی واژینال است. در صورتی که طول سرویکس در دو سونوگرافی واژینال متوالی کم شده باشد و از سی میلی متر کمتر باشد سرکلاژ در سنین بارداری پایین انجام می شود. [1400-08-28]


پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

آب مروارید چشم چه نشانه هایی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ترانکسامیک اسید رفع تیرگی و لک

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

سیانوز ( کبودی ) در کودکان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

جوانسازی ناحیه تناسلی بانوان

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

وقتی دست یا پا را گچ میگیرند

دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]