سلام وقت بخیر .میخواستم بدونم مارک فیلرهاتون چیه . ساخت چه کشوریه ؟ متشکرم

دکتر رامین مدرسی :

سلام فیلرهای هیالورونیک اسید از برندهای متنوع و با درصدهای متفاوت در بازار موجود هست بهترین این فیلرها ساخت کشور فرانسه هست و بعد کره جنوبی ما از فیلر های فرانسوی و کره ای استفاده میکنیم که شناخته شده هستند الکسین پروفایلو ژوویدرم پرفکتا و رووفیل [1401-04-07]

پاسخ سوال پزشکیتزریق فیلر جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پرسش و پاسخ درباره لیپوساکشن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ماندگاری بوتاکس را چگونه بالا ببریم؟

آخرین روش درمان کمردرد مزمن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سرطان کلیه چه علائمی دارد؟

مزوتراپی مو چیست و چه تاثیری در درمان ریزش مو دارد؟

بررسی مایع مغزی و نخاعی با پونکسیون کمری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بررسی و اپروچ جدید بر بیماران با حمله ايسکميک جدید و گذرا

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سونوگرافی شکم چه کاربردی دارد؟

برای پیشگیری از ایجاد جای جوش چه کنیم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]