.سلام آقای دکتر من یه سوال دیگ داشتم صورتم خیلی چربه مخصوصن دماغم واطرافش کم کم داره لک میریزه صورتم باکک مک.چیکارکنم؟یه کرم روشن کننده شب هم بهم معرفی کتید تاثیرگذارباش.قبلن پریم استفاده میکردم فایدهنداشت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای چربی پوست شستشوی مداوم موثر است برای کک مک ها باید لیزر کنید کرمها اثر زیادی ندارند برای لک باید معاینه کنم تا درمان مناسب را به شما پیشنهاد بدهم [1401-01-25]

پاسخ سوال پزشکیکک مک مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

افزایش کیفیت اسپرم در اختلالات اسپرموگرام

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سردرد و علتهای آن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

از بین بردن خط اخم با تزریق ژل

تومور بدخیم چشم چگونه درمان میشود و چه علائمی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مراحل کاشت ابرو به روش FIT

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

راش پوستی در ناحیه تناسلی چیست و چه علائمی دارد؟

راهکاری های ترمیم بهتر زخم

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

کاشت مو به روش SUT چه ویژگی ها، معایب و مزایایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

عوارض پوستی مادران در بارداری