سلام.مدت 3 ماهه که برای کم پشتی جلوی سرم از فین پشیا و ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده میکنم الان لابلای موهام موهای ریز زیادی در اومده من میخوام ماینوکیدیل رو قطع کنم و فقط فین پشیا رو ادامه بدم چون هم سرمو خارش میاره و هم موهای سرمو زبر و بد حالت کرده من موهای طلایی و لخت داشتم ولی با مصرف ماینوکسیدیل مشکی و زبر شدن لطفا راهنماییم کنین به جای ماینوکسیدیل چه محلولی میشه استفاده کنم تا مشکلم حل بشه؟پسری 26 ساله

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

محلول ماینوکسیدیل جایگزین ندارد ولی در صورتی که راضی نیستید آن را قطع کنید درابتدای قطع دارو ریزش پیدا میکنید که به مرور زمان بر طرف میشود. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

پنج راز زیبایی پوست در طب قدیم

جوانسازی پوست

بیماری سیستیک فیبروزیز در یک نگاه ( قسمت دوم )

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

بیوپسی روده چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد بوتاکس در اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پانچ صورت چیست؟

آب درماني چيست؟

بیماری شایع پوستی کهیر چیست؟

پیلینگ پوست با اسید میوه و کرم های لایه بردار