با سلام من مدت یکماه و نیم میشه که از ماینوکسیدیل روزی یکبار استفاده میکنم (طبق تجویز پزشک) ولی احساس میکنم که موهام قسمت جلوی سر ریزش بیشتر خالی شده قبلا ازتون پرسیدم گفتن اولش باعث ریزش میشه بعد خوب میشه. حالا سوالم اینه ایا این امکان وجود داره که اصلا ماینوکسیدیل اثر منفی بذاره و به جای رویش باعث ریزش و خالی شدن موی سر بشه؟ اگه تو بابل متخصص پوست و بویژه مو میشناسید معرفی کنید. ممنون که پاسخ میدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول نه بعد از دوره ابتدایی اغلب بهبود شروع خواهد شد مگر اینکه علت زمینه ای هم وجود داشته باشد که باید برطرف شود [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

پی آر پی روشی جدید و در حال تحقیق در درمان آرتروز زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مهم ترین نکات تزریق ژل به پیشانی

ورزش برای درمان پارگی تاندون شانه

استفاده از پیچ در ستون فقرات چه کاربردی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اصول تغذیه ای برای بیماران آلزایمری

درمان سوختگی های شدید و سطحی با فیزیوتراپی

بلوک عصبی ستون فقرات برای تشخیص و درمان درد

معرفی روشهای لیفت صورت بدون جراحی

طول دوره پرتو درمانی در سرطان سینه چند روز است؟