باسلام چند مدتی شده از پشت گردن ودو شانه و کتفم و بین دو سینه ام لکه ی قهوه ای رنگ رو به زردی پدیدار شده و خارش زیادی هم دارو وهر روز بزرگ تر می شود لکه .هنور به جا های دیگر هم سرایت می کند رفتم دکتر این دارو ها رو برایم تجویز کرده داروی Dermofixو شامپو بدن ایروکس آیا این دارو ها برای درمان این لکه ها مفید است و تشخیص ایشان نوعی آلودگی قارچی است .آیا برای درمان این لکه ها داروی دیگری وجود دارد که از سرایت آن به جا های دیگر را بگیرد.و سریع تر خوب شود و خارش آن را از بین ببرد.ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام ایجاد لک ناگهانی در پوست بدن ممکن است علل و عوامل متعددی داشته باشد که برسی و تشخیص بیماری های پوستی را بیش از سایر بیماری ها نیازمند معاینات دقیق خضوری توسط پزشک متخصص پوست میکند [1401-03-24]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

افراط در نوشیدن نوشابه،مری را سوراخ می کند

عوامل تشدید کننده پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

دلایل خشکی پوست چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

لیزر اندولیفت چیست و روشهای انجام اندولیفت

درمان لاغری صورت

دیر انزالی یا انزال دیررس

لیفت پوست با نخ برای چه کسانی مناسب است؟

نخ های لیفت چگونه عمل می کنند؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]