سلام خانم ۴۵سلاه ام میخواهم جوان سازی پوست صورت انجام دهم کدام روش بهتره میترسم لطفا راهنمایی کنید

دکتر رامین مدرسی :

سلام روشهای مختلف جوانسازی پوست وجود دارد که با توجه به وضعیت پوست و میزان آسیب دیدگی پوست و سن پوست افراد در معاینه توسط پزشک پوست و مو پیشنهاد میشود . یکی از جدید ترین روشها لیزر اندولیفت است که در سنین بالای ۴۰ سال پیشنهاد میشود و تاثیر بسیار خوبی در جوانسازی و رفع افتادگی در پوست دارد [1401-04-07]

پاسخ سوال پزشکیلیفتینگ جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

خونریزی غیر طبیعی رحم- بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

زاویه سازی فک و زاویه سازی چانه با استفاده از فیلر

طاسى سر

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

زیره و لاغری

خال ها و انواع روش های برداشت آن

کاهش حس نوک پستان پس از جراحی

نکات مربوط به لیزر موهای زائد

آیا ابروهای کاشته شده می ریزند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بهترین روشهای رفع کک و مک صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]