سلام ببخشید من یکی دو روز هست که موهام رو با تیغ زدم می خواستم ببینم چه مراقبت هایی برای پوست کله نیاز هست انجام بدهم ممنون می شم سریع تر جواب بنده رو بدهید😉

دکتر رامین مدرسی :

پوست سر مثل پوست دیگر نقاط بدن باید در مقابل اشعه uv یا همان اشعه خورشید مورد محافظت قرار گیرد. بهتر است از کلاه برای حفاظت در مقابل اشعه خورشید استفاده شود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پوکی استخوان و پیری پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

بهترین روش برداشتن خال

آسیب های هدفون و ایرپاد به شنوایی را بشناسید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نیروی موثر بر طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

پیوند مو به صورت کاملا طبیعی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مشاور تغذیه

خواب سالم عامل سلامتی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بیماری پوستی پسوریازیس را بشناسیم

عکس پا در چه شرایطی تجویز میشود؟