سلام اقای دکتر من حدود ۱۵ روزی است که وقتی سر پا هستم یک درد در وسط باسن سمت راستم شروع میشه خیلی اذیتم میکنه ولب وقتی میشینم ظرف نیم دقیقه خوب میسه مجدا اگه سر پا باشم بهد از یک رب یا نیم ساعت باز درد دارم

دکتر علی نقره کار :

با سلام اگر بعد از چهار هفته از شروع در تایتان کاهش نیافت باید مراجعه کرد تا بررسی دقیق و معاینه شوید احتمال دارد مشکل شما مربوط به مفصل ساکروایلیاک و یا اسپاسم های عضلانی ناحیه کمر باشد [1400-12-19]

پاسخ سوال پزشکیلگن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

لیزر الکساندرایت؛ بروزترین دستگاه لیزر موی زائد

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کودکان و از شیر گرفتن آنها - قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

انواع رادیوگرافی دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ریزش مو منطقه ای

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

رفع اسکار سوختگی و بخیه با بهترین روش

جراحی درمانی پستان شامل چه مواردی میشوند؟

بررسی قرص های پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نقش کافئین در ورزشکاران