سلام آقای دکتر بنده پسر هستم و ۱۷/۱۸ سالمه. خال های سطحی و ریزی در صورتم دارم. میخواستم ببینم اگر برای لیزر کردنشون تو این سن مشکلی نیست تا خدمت برسیم.

دکتر رامین مدرسی :

سلام برداشت خال محدودیت سنی ندارد و میتوان در هر سنی برای برداشت خال اقدام کرد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیخال مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بیش فعالی مثانه چه بیماری است؟

ضد آفتاب؛ بررسی تأثیر و روش صحیح مصرف کرم ضد آفتاب

جراحی چانه

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مشکلات شایع پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع درد پا و درمان آن

ماندگاری هایفوتراپی در لیفت پوست

چند نکته در مورد HPV ویروس پاپیلومای انسانی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مزایا، عوارض هزینه و نحوه استفاده ماینوکسیدیل

فوايد انواع تمرينات در ديابت