سلام آقای دکتر.پپج سال پیش پشت لبم لک وحشتناکی بوجود اومد.نمیدونم مال زایمانم بود یا چیز دیگه.افتادم دنبال درمانش و برام شش مرتبه میکرونیدلینگ و مزوتراپی انجام دادن ولی فقط یک قسمتی از لک رفت وهنوز هم باقیمانده.میخواستم بپرسم آیا روشی هست که این لک ازبین بره یا درمان نداره.چون خسته شدم بس که هزینه کردم و نتیجه نگرفتم.ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر رامین مدرسی :

سلام لک ها انواع مختلفی دارند که ابتدا باید نوع لک توسط پزشک متخصص پوست با معاینه مشخص و سپس روش درمان مناسب انتخاب شود . امروزه درمان لک به وسیله لیزرهای پیشرفته انجام میشود و نتایج آن بسیار چشمگیر و قطعی است [1401-12-14]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بهترین متخصص ارتوپد در اصفهان

رفع خط اخم و چروک پیشانی با تزریق بوتاکس

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

نکات مهم در استفاده از مکمل کلسیم

چگونه از پوست های چرب مراقبت کنیم ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مقایسه هایفوتراپی با سایر روشهای لیفتینگ پوست

تحقیق راجع به تاثیر اولین تجربه ی رابطه ی جنسی در میل جنسی زنان

آپاندیسیت یا التهاب آپاندیس چیست؟

تغذیه و آب مروارید

کاربرد سونوگرافی کودکان و نوزادان در تشخیص بیماریها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]