باسلام.دوستی دارم که در25 روزگذشته 3بارسکس داشته اند وحالاآزمایش ایدزداده .میشه بگیدچندروزپس ازسکس میشه به جواب آزمایش اطمینان کرد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، اولین تستها ی HIVمعمولا 6 هفته پس از ارتباط مشکوک و آلوده مثبت میشوند ولی فردی که یک رابطه مشکوک با فردی مشکوک داشته است بهتر است برای اطمینان بیشتر تا سه ماه پس از آخرین رابطه مشکوک تست را دوباره تکرار کند و در صورت منفی بودن تست می تواند به نتیحه ان تا حدود زیادی مطمئن باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیایدز

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تصمیمات ما بر اساس ناخوداگاه است یا عقل

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آنچه در مورد دندان مصنوعی باید بدانید

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

آیا پی آر پی برای درمان ریزش مو موثر است؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

چگونه با قطع ماینوکسیدیل ریزش مو نداشته باشیم؟

تزریق چربی به روش نانوفت

علت از بین رفتن چربی زیر پوست و درمان آن با پیوند چربی

درمانهای دارویی ریزش موی مردانه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا بوتاکس باعث بالا رفتن ابرو میشود؟